loader image

Podrška 24/7
+381 63 412 285

0

0

Vila Rosa

Šifra proizvoda: 141 Kategorije: , Oznaka:
Šifra proizvoda: 141 Kategorije: , Oznaka:
Izdavač: Svici
Violeta Jović, iskusni pisac za decu i mlade, dugogodišnji član Udruženja književnika Srbije, ambasador Republičke akcije ČITALIĆI, koja ima za cilj promociju čitanja i stvaranje neraskidive jedinstvene ljubavi između knjiga i njihovih čitalaca, napisala je ovo nadasve zanimljivo i poučno delo za sve generacije, koje je, koristeći savremene tehnologije ... detaljnije

800,00 RSD

Opis

U savremeno doba, kada svi, od roditelja do učitelja, nastavnika i bibliotekara s pravom tvrde da deca sve manje čitaju a da njihovu pažnju preokupiraju savremene tehnologije, treba biti dovoljno mudar i iskoristiti prednosti koje te tehnologije nude u službi čitanja.

Vila Rosa je uvod u čitanje.

Pisac suptilno i nežno, gotovo majčinski, uzima svog malog čitaoca za ruku i uvodi ga u knjigu pokazujući mu kako da doživi pročitano i kako da čitanje koristi u svrhu učenja i brušenja svoje inteligencije, na bazi znanja koje nudi priroda lično i iskustva generacija ljudi koji su živeli u skladu sa prirodom.

Osim što mladi čitalac uči da čita i vidi u sebi pročitano, on se uči da oslušne sve zvuke prirode koji nude savršenstvo tišine ali i sve ono što čovek pokušava da svojim glasom i mnoštvom instrumenata postigne i dočara.

Violeta Jović, iskusni pisac za decu i mlade, dugogodišnji član Udruženja književnika Srbije, ambasador Republičke akcije ČITALIĆI, koja ima za cilj promociju čitanja i stvaranje neraskidive jedinstvene ljubavi između knjiga i njihovih čitalaca, napisala je ovo nadasve zanimljivo i poučno delo za sve generacije, koje je, koristeći savremene tehnologije Jefimija Kocić, najbolji student Fakulteta umetnosti u Nišu na odseku za primenjenu umetnost, ilustrovala na način da to predstavlja pomak u razvoju umetnosti. Na ovom delu Jefimija Kocić je juna 2019. godine odbranila svoju doktorsku disertaciju na Univerzitetu umetnosti u Beogradu.

Dodatne informacije

Težina 0.400 kg
Pisac

Izdavač

Pismo

ćirilica

Format

20×20

Broj strana

143

Povez

tvrd

Dizajn

Jefimija Kocić

Godina izdanja

2020.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vila Rosa“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *