loader image

Podrška 24/7
+381 63 412 285

0

0

Bivalvia

Šifra proizvoda: 503 Kategorija:
Šifra proizvoda: 503 Kategorija:
Izdavač: Svici
Negiranje postojanja svetla nije slepilo, već glupost, tako da je u ozbiljnom problemu onaj koji ne želi da otvori oči i vidi da okolo sve klija, niče, buja, cveta i zri, da se nova deca rađaju, rastu, žele da se igraju i otkrivaju svet oko sebe, žele da saznaju ... detaljnije

880,00 RSD

Opis

Negiranje postojanja svetla nije slepilo, već glupost, tako da je u ozbiljnom problemu onaj koji ne želi da otvori oči i vidi da okolo sve klija, niče, buja, cveta i zri, da se nova deca rađaju, rastu, žele da se igraju i otkrivaju svet oko sebe, žele da saznaju i žele da menjaju i pokreću stvari ka svetlosti koju oni vide, ili maštaju o njoj.

I, šta im se može zameriti?

Želja da svoj svečani čin rođenja nastave svečanim činovima svih mogućih radosti i sagledavanja prepreka sa sunčane strane?

Hoćemo li se poput pacova koji su pojeli sopstveni rep, tumarajući po sopstvenom mraku, zatvoriti u rupe u koje smo se sakrili, pa otud frktati na sve što svetli i sve što se kreće? Ili ćemo, ako već ne umemo da se radujemo, u svom mraku oćutati svoju tamu i sačuvati to samo za sebe?

Dodatne informacije

Težina 0.475 kg
Pisac

Izdavač

Pismo

ćirilica

Format

A5

Broj strana

352

Povez

mek

Dizajn

Ljubica Jović

Godina izdanja

2020.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bivalvia“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *